Sähköpostilaatikon salasanan vaihtaminen
Sähköpostilaatikon salasanan vaihto onnistuu kätevimmin hallintapaneelin kautta.

Kirjaudu ensin hallintapaneeliin käyttäen pääkäyttäjätunnustasi ja sille määriteltyä salasanaa.

Mene halutun sähköpostilaatikon asetuksiin valitsemalla vasemman laidan valikosta 'Sähköposti' ja klikkaa halutun tilin nimeä.

Avautuvassa näkymässä täytä 'Salasasana' ja 'Vahvista salasana' -kentät, ja klikkaa sivun alareunasta 'OK'.

HUOM! Älä klikkaa salasanankentän alla olevaa "Luo"-painiketta. Painike luo salasanakenttiin automaattisesti generoidun salasanan, ja jos olet jo kirjoittanut halutun salasanan kenttään painike ylikirjoittaa oman salasanasi satunnaisella salasanalla.