Sähköpostien tuonti vanhasta palvelusta
Hallintapaneelissa on valmis toiminto sähköpostien tuomiseksi vanhan palveluntarjoajan sähköpostipalvelusta. Postien tuomiseksi tarvitset vain vanhan palvelun palvelintiedot sekä tilisi käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Aloita sähköpostien tuoti kirjautumalla hallintapaneeliin. Jos et ole vielä luonut Hostaanin palvelussa sähköpostitiliä valmiiksi, se kannattaa tehdä ensin.

Sähköpostien tuontitoiminto löytyy sivulta "Verkkosivustot ja toimialueet" verkkotunnuksesi tiedoista. Klikkaa painiketta, ja avautuvasta näkymästä vielä "Tuo sähköpostiviestit".

Klikkaa avautuvassa asetusnäkymässä vielä "Näytä lisävalinnat", jotta saat kaikki asetukset esille. Syötä vanhalla palveluntarjoajalla olevan sähköpostitilisi osoite, salasana ja muut asetukset. Jos et muista postipalvelimen nimeä, se tulee pyytää vanhna palveluntarjoajasi asiakaspalvelusta.

Huom! Jos verkkotunnuksesi on jo siirtynyt meille et voi käyttää kenttään "Lähteen IMAP-isäntä" asetettavana palvelinnimenä omaan verkkotunnukseesi perustuvaa osoitetta (esim. imap.verkkotunnus.fi), vaan arvoksi tulee syöttää vanhan palveluntarjoajan domainiin perustuva palvelinnimi. Tämä johtuu siitä, että kaikki verkkotunnuksesi osoitteet ohjaavat oletusarvoisesti Hostaanin palveluihin.