Outlook: IMAP pääkansion polku
Jos sähköpostikansiot eivät näy Outlookissa, usein syynä on Outlookista puuttuva pääkansion polku. Puutteellinen pääkansion polku voi estää myös postien käsittelyn, kuten lähettämisen, tallentamisen tai poistamisen.

Voit lisätä IMAP-pääkansion polun Outlookissa seuraavan polun takaa: Tiedosto -> Tilin asetukset -> Tilin nimi ja synkronointiasetukset.

Aukeavaan asetusikkunaan syötä pääkansion poluksi INBOX.

Tämän jälkeen klikkaa "Seuraava" ja tallenna asetukset klikkaamalla "Valmis".