Lomavastaajan käyttö
Tämä ohje selvittää, mistä sähköpostitilille saa kytkettyä lomavastaajan käyttöön.

Kirjaudu Plesk-hallintapaneeliin joko palvelun pääkäyttäjätunnusksella tai halutulla sähköpostitunnuksella. Valitse vasemman laidan valikosta 'Sähköposti' ja avautuvasta näkymästä haluttu sähköpostitili.

Avautuvassa näkymässä valitse ylhäätä välilehti 'Automaattinen vastaus' ja näet lomavastaajan asetukset. Rastita ylhäältä 'Ota automaattinen vastaus käyttöön' ja syötä tekstikenttään haluttu viesti. Voit halutessasi myös määrittää päivämäärän, jolloin vastaaja kytketään automaattisesti pois käytöstä. Valitse lopuksi 'OK' kytkeäksesi vastaajan käyttöön.

Kun haluat kytkeä vastaajan pois käytöstä, poista valinta kohdasta 'Ota automaattinen vastaus käyttöön' ja valitse alhaalta 'OK'.