Www-palvelimen lokitiedot
Tässä artikkelissa käydään läpi, mistä löydät www-palvelimen lokitiedot Plesk-hallintapaneelissa.

Www-palvelimen loktitietoihin pääset käsiksi valitsemalla sivulla "Verkkosivustot ja toimialueet" verkkotunnuksen valinnoista "Lokit".

Lokinäkymässä voit suodattaa tietoja näkyviin esimerkiksi IP-osoitteen, HTTP-vastuskoodin tai viestin mukaan. Oikeasta yläkulmasta voi valita myös mitä lokeja tarkastellaan, ja valita näytettäväksi esimerkiksi ainoastaan virhelokit kuten yllä olevassa kuvankaappauksessa.