Plesk-hallintapaneelin ominaisuudet
Käytämme asiakkaidemme itsenäisten ylläpitotoimenpiteiden mahdollistamiseksi Plesk-hallintapaneelisovellusta. Plesk on cPanelin ohella yksi maailman johtavista Internetpalvelinten ylläpitoon käytetyistä hallintapaneeleista.

Plesk-hallintapaneelin avulla voit itsenäisesti mm.
  • Siirtää kotisivutiedostoja levytilaasi (onnistuu myös erillisellä FTP-ohjelmalla)
  • Luoda sähköpostitunnuksia ja hallita niitä
  • Luoda ja hallita MySQL-tietokantoja
  • Asentaa helposti Wordpressin muutamalla klikkauksella
  • Vaihtaa omat salasanasi
  • Luoda salasanasuojattuja hakemistoja
  • Seurata webhotellisi levytila- ja liikennöintimääriä
  • Luoda ja palauttaa palautuspisteitä webhotellisi levytilasta
  • Hallita DNS-nimipalvelimiasi
  • Asettaa ajastettuja tehtäviä.
Hallintapaneelin käyttöä varten olet saanut pääkäyttäjätunnuksen, jolla kirjaudut hallintapaneeliin.