Käytettävän PHP-version hallinta
Useimmiten PHP-versio kannattaa olla uusin tietoturvasyistä ja tehokkaan toiminnan kannalta, mutta joskus vanhentuneet teemat tai lisäosat voivat vaatia vanhempien PHP-versioiden suorittamista. Voit valita verkkosivustosi käyttämän PHP-version Plesk-hallintapaneelista käsin.

Voit vaihtaa PHP-versiota toimialueittain, PHP-version muuttaminen koskee vain kullakin toimialueella olevaa verkkosisältöä.

Plesk-hallintapaneeliin sisäänkirjautumisen jälkeen asetus löytyy "Verkkosivustot ja toimialueet" -näkymästä etusivun koontinäytöstä nimellä "PHP".

Aukeavan ikkunan alasvetovalikosta valitse mieluinen PHP-versio. Jätä käyttöön PHP-käsittelijäksi FPM-sovellussarja Apachen tukemana. Tämän muuttaminen voi aiheuttaa ylimääräisiä toimintahäiriötä sivullesi.

Asetukset astuvat voimaan kun klikkaat "OK" tai "Käytä" sivun alareunasta.